Geavanceerd zoeken

Kortingen voor WMF commerciële klanten

27.05.2020

Lopende koop- en lease-aanbiedingen van WMF

Beeldbron: WMF / Press'n'relations

Onder het motto "WMF Doornroosje Weken" biedt de firma WMF haar commerciële klanten verschillende kortingen aan. Zo is er een lease-aanbod met de eerste 3 tarieven als geschenk en bovendien gereduceerde aansluitkosten. Voor koffiemachines is er ook een aanbod op afbetaling waarbij de helft van de aankoopprijs op rekening wordt betaald en de volledige aankoopprijs pas na 120 dagen verschuldigd is.

"Geen enkel bedrijf is gespaard gebleven van de pandemie. WMF heeft ook duidelijk de gevolgen van de Corona-crisis gevoeld. Toch willen we ons steentje bijdragen om het bedrijf van onze klanten draaiende te houden of opnieuw een sterke impuls te geven - en niet alleen met woorden, maar ook met daden", zegt Marten van der Mei, Vice President Professional Coffee Machines D-A-CH WMF Group.

De campagne loopt tot 31.12.2020 en is te vinden op www.wmf-coffeemachines.com.

WMF Coffeepress »Kult«

Preis inkl. MwSt., Versand ab 5,95 EUR

79,99 EUR

Besteck-Set Palma, 30-teilig

Preis inkl. MwSt., Versand ab 6,99 EUR

48,99 EUR

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.