Geavanceerd zoeken

Simonelli Knowledge Hub startet im Juli

26.05.2020

Nieuw platform van de Simonelli Groep voor een wereldwijd cursusaanbod in de koffie-industrie

Simonelli Groep websiteBeeldbron: Simonelli Group

Het nieuwe kennisplatform voor koffie van de Simonelli Groep biedt een breed scala aan koffiecursussen. Het doel is om training, certificering en ondersteuning te bieden aan koffieprofessionals wereldwijd. De belangrijkste gebieden zijn onderzoek, koffiewetenschap en technische expertise.

Lauro Fioretti, verantwoordelijk voor kennis en training bij de Simonelli Groep, kondigde aan dat de Simonelli Knowledge Hub leerplanonafhankelijk is en dat trainers van verschillende koffieopleidingen en dienstverleners de cursussen zullen verzorgen. De inhoud van de cursus omvat cursussen over CQI, SCA, Koffiechemie, Coffee Mind en Simonelli's Hub voor Koffiewetenschap. De cursussen worden wereldwijd gegeven in Simonelli's kantoren in Italië, de VS, Frankrijk en Singapore. Cursussen kunnen ook geboekt worden via het Experience Labs netwerk in Australië, China, Indonesië, Spanje en de UK. Daarnaast staat de introductie van online cursussen gepland voor de nabije toekomst.

Details over de prijzen zijn natuurlijk nog niet bekend, maar kunnen worden opgevraagd via het contactformulier, samen met de data en locaties op www.simonelliknowledgehub.com.

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.