Geavanceerd zoeken

Nieuw ProCare-reinigingssysteem van Schaerer

26.01.2023

Presentatie op de beurs Internorga van 10-14 maart 2023

Schaerer Pro Care
Schaerer Pro CareBeeldbron: Schaerer AG

De koffiemachinefabrikant Schaerer presenteert van 10 tot 14 maart 2023 haar Schaerer ProCare reinigingssysteem op Internorga in hal A4, stand 300. De compacte uitbreidingsmodule levert reinigingsmiddel voor maximaal 100 cycli en reinigt het koffie- en melksysteem volledig automatisch gedurende maximaal drie maanden - zonder tussenkomst van servicepersoneel.Schaerer ProCare heeft zure en alkalische reinigingsmiddelen in twee zakken op voorraad en levert deze voor honderd reinigingscycli van het koffie- en melksysteem.

De onderneming vertrouwt ook op de koffiekennis en het serviceaanbod van het Schaerer Coffee Competence Centre, waar experts bezoekers meenemen in de wereld van het koffiegenot en hun kennis delen. Schaerer toont in de "Innovation Corner" ook een zelfbedieningsoplossing en presenteert het assortiment Wilbur Curtis filterkoffiemachines.

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.