Geavanceerd zoeken

Test de WMF volautomatische koffiemachine een jaar lang gratis

07.12.2020

Fabrikant is op zoek naar testers van de WMF 1300 S voor een jaar.

WMF 1300 S
De WMF 1300 SBeeldbron: WMF

De Zwabische fabrikant WMF is op zoek naar in totaal drie testers voor het huidige model WMF 1300 S die de machine een jaar lang gratis willen testen. Aangezien de machine is ontworpen voor professioneel gebruik en gemakkelijk een capaciteit van 120 kopjes koffie per dag kan verwerken, is het aantal aanvragers enigszins beperkt. In ieder geval behoren particuliere huishoudens en zelfstandigen waarschijnlijk niet tot de binnenste kring.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de speciaal daarvoor gecreëerde internetsite www.wmf-1300s.com. De twaalf maanden durende testfase begint dan in het voorjaar van 2021, inclusief de inbedrijfstelling door een WMF-servicetechnicus. WMF wil de resultaten van de test achteraf op een promotionele manier publiceren in haar digitale klantenmagazine "STARK".

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.